Между старите Съквартиранти в Къщата на Big Brother Family назрява скандал.
Старите Съквартиранти се обърнаха един срещу друг
Старите Съквартиранти се обърнаха един срещу друг
Между старите Съквартиранти в Къщата на Big Brother Family назрява скандал.  По време на номинациите тази вечер стана ясно, че някои от доскоро задружните семейства са се обърнали едно срещу друго.

За всички Брадъри беше изненада, че Анжелика и Радослав Петрови нарушиха негласната договорка на старите Съквартиранти да номинират за изгонване само новите семейства и дадоха своите три номинационни точки на Корнелия и Христо Трифонови.


Причината за това разделение в лагера на „старите” беше скандалът, който избухна заради провокациите на поморийския гларус. По време на последната мисия на Брадърите „Сърдити старчета” той и жена му завидяха на порно актрисата, защото решиха, че Големия брат й е дал най-атрактивния пенсионерски костюм. Ицо заяви, че според него се е получило така, защото Анжелика е влязла с връзки в шоуто.

Темпераментната беларуска не подмина провокацията и изпадна в истерия. Оттогава отношенията между двете семейства рязко се влошиха, а непоносимостта на Петрови към Трифонови се прояви тази вечер.

Трите номинирани семейства, които събраха най-много негативни точки от своите Съквартиранти, бяха Трифонови и Петрови със седем, и Иванови – с шест. С най-много – пет - номинационни точки бяха Анжелика и Христо. Половинките им Радо и Корнелия отнесоха само по две. Борислава събра общо четири точки, а мъжът й Пламен – две. В края на живото предаване зрителите на Big Brother Family спасиха Корнелия и Христо от елиминациите другата седмица. За оставане в шоуто ще се борят Петрови и Иванови.